12 Ιουλ 2008

Ibanez - Αντιρίξ και Συμφωνίξ

Οι ήρωες Αντιριξ & Συμφωνιξ είναι δυο προσωπικότητες που δεν καταξιώθηκαν όσο θα έπρεπε. Ενα κόμικ που ήρθε απο την Ιβηρική χερσόνησο και θεωρώ οτι είναι απ' τα καλύτερα που υπάρχουν. Οι δυο αυτοί ήρωες είναι πράκτορες μιας μυστικής υπηρεσίας και έχουν σκοπό να φέρουν σε πέρας τις αποστολές του αυταρχικού αφεντικού τους. Όλα θα ήταν πιο εύκολα για τον Συμφωνιξ εάν δεν ηταν άτυχος μιάς και δεν μπορεί να γλιτώσει από τις γκάφες του Αντιριξ.

Ο μετρ των μεταμφιέσεων και ο νευρόσπαστος συνεργάτης του, με τη βοήθεια των παράπλευρων χαρακτήρων όπως ο αρχηγός της μυστικής υπηρεσίας, η δις Οφήλια και ο Δρ Βακτήριος, βρίσκονται διαρκώς μπλεγμένοι σε παρανοϊκές υποθέσεις και όπως πολύ σωστά φαντάζεστε, η αποτυχία τους είναι δεδομένη.

Όλα τα στοιχεία του comic, από τα σκίτσα του Ibanez και το coloring, μέχρι τους διαλόγους και την ασυνέχεια στη ροή, συνθέτουν ένα cult διαμάντι πολλών καρατίων (213ων τουλάχιστον). Όπου πετύχετε κάποιο τεύχος λοιπόν μη διστάσετε να το αγοράσετε μιας και δε θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες να το αποκτήσετε. Καλη αναγνωση!!!

Αντιρίξ και Συμφωνίξ 1 Αντιρίξ και Συμφωνίξ 2 Αντιρίξ και Συμφωνίξ 3

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το password για τα pdf;

Thanks by the way!!!

amarantos είπε...

Password: antirix

Eleni είπε...

Σχόλιο αν ενδιαφέρει για τον Αντιρίξ και Συμφωνίξ:

http://elan-weblog.blogspot.com/2008/06/blog-post_08.html

Μπαρμπαπούστης είπε...

ρε παιδια μηπως υπαρχει κανενα νεο λινκ για τα τελεια αυτα κομικς??? ευχαριστω

designs-factory είπε...

http://free-ebooks.vn

At this site,you can free download [Networking, Security, Web Development, Programming, Computer Science, Hacking, Microsoft Office] ebook.And all is free.

Ratings