14 Νοε 2008

Franco Nardi - Ο κόσμος του Google

Το internet είναι πραγματικό χρυσωρυχείο πληροφοριών: αναζητήστε τις με το Google! Δεν υπάρχει στοιχείο, είδηση ή αξιοπερίεργο που να διαφεύγει από αυτή την αποτελεσματικότατη μηχανή αναζήτησης.

Ανακαλύψτε όλες τις δυνατότητες του Google: θα διαπιστώσετε ότι δεν είναι μόνο το πιο δημοφιλές εργαλείο αναζήτησης του Διαδικτύου, αλλά και ένα portal δωρεάν υπηρεσιών και εργαλείων, που είναι χρήσιμα και μπορούν να σας διασκεδάσουν, όπως το Google Earth, το Gmail, το Google maps και το You Tube.

Μπείτε στην πιο διαδεδομένη μηχανή αναζήτησης στον κόσμο και αναζητήστε οποιαδήποτε πληροφορία υπάρχει διαθέσιμη στο διαδίκτυο.

Αλλάξτε τον προκαθορισμένο τρόπο αναζήτησης και βρείτε τις εικόνες και τα βίντεο που επιθυμείτε. Ενημερωθείτε με την υπηρεσία News, που ανανεώνεται κάθε 15 λεπτά από 250 και πλέον πηγές. Αναζητήστε και βρείτε οδικές διαδρομές και σημεία εμπορικού ενδιαφέροντος σε όλο τον κόσμο με το πρακτικότατο σύστημα οδικών χαρτών. Πραγματοποιήστε ένα εικονικό ταξίδι στον κόσμο χάρη στον εξαιρετικό ρεαλισμό των δορυφορικών εικόνων του Google Earth.

Franco Nardi - Ο κόσμος του Google

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings