8 Δεκ 2007

Rowan Robinson - Το Μανιφέστο της Κάνναβης

Η επανάσταση της κάνναβης συνεχίζεται παρά τις προσπάθειες των πολιτικών και των υπηρεσιών εφαρμογής του νόμου να τη σταματήσουν. Σ' όλη τη γήινη σφαίρα το θαυματουργό αυτό φυτό δημιουργεί βιομηχανίες διατροφής, καύσιμο ύλη, ρουχισμό, μέσα για την κάλυψη στεγαστικών αναγκών και χαρτί, όλα ωφέλιμα στην ανθρωπότητα και όλα φιλικά προς το περιβάλλον. Οι πρωτοβουλίες για νομιμοποίηση της φαρμακευτικής μαριχουάνας έτυχαν συνταρακτικής υποστήριξης στην Καλιφόρνια και την Αριζόνα. Ωστόσο ο πόλεμος της παραπληροφόρησης που διεξάγεται ενάντια σ' αυτό το φυτό και τις βιομηχανίες του, είναι δυνατό να δυσκολέψει την ανεύρεση των εκπληκτικών του ιδιοτήτων.

Το Μανιφέστο της Κάνναβης τα αλλάζει όλα αυτά. Δίνει εκατόν ένα τρόπους με τους οποίους είναι δυνατό να επιδράσει θετικά στην κοινωνία η κάνναβη. Στο βιβλιαράκι αυτό συμπεριλαμβάνονται όλα τα συναρπαστικά δεδομένα για το φυτό -πώς η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας των Η.Π.Α. γράφτηκε σε χαρτί από κάνναβη, πώς η κυβέρνηση των Η.Π.Α. καλλιεργεί μαριχουάνα και την προμηθεύει σε πάσχοντα άτομα δωρεάν, πώς οι σπόροι της κάνναβης είναι η πιο πλήρης πηγή πρωτείνης και απαραίτητων λιπαρών οξέων στο φυτικό βασίλειο, που είναι γνωστή, και πολλά ακόμα. Το Μανιφέστο της Κάνναβης δίνει στους ανθρώπους το πιο σημαντικό όπλο στη μάχη που διεξάγουν για ένα υγιές μέλλον: την αλήθεια.

Rowan Robinson - Το Μανιφέστο της Κάνναβης

6 σχόλια:

D'oh! είπε...

άντε γαμηθείτε χασικλήδια...

σχιζοφρένεια προκαλεί και φαίνεται στους χασικλήδες

Ανώνυμος είπε...

Esy pantws neoellhnara pou xafteis averta kai xwris kammia amfisvhthsh oti malakia sou serviroune,mporeis na synexiseis na kais ton(apeirosta mikro) egefalo sou vlepontas prwinadika kai Anites Panies sigotragoudwntas ta soukse ths ekpomphs...

Ανώνυμος είπε...

Καταπληκτικό βιβλίο, και αρκετά ενημερωτικό. Ρίχνει φως στην πραγματικότητα και απογυμνώνει την στείρα καταστολή και την προπαγάνδα τρομοκρατίας που υφίσταται το εν λόγω γιατρικό της φύσης.

το επίπεδο του alexandros φαίνεται και από το σχόλιό του.

amarantos είπε...

Αρχικά μόλις διάβασα το σχόλιο του Αλέξανδρου σκέφτηκα να το σβήσω, μια που δεν συμφωνώ με τετοια χυδαία σχόλια. Ο καθ΄ ένας έχει το δικαίωμα τησ γνώμης του, αλλά θα πρέπει πρώτο να είναι αιτιολογημένη και δεύτερο να μη προκαλεί τον συνομιλιτή .... εσύ φίλε έκανες επίθεση σε μένα (... διότι εγώ έχω αναρτήσει το κείμενο) αποκαλόντας με χασικλή χωρίς καν να με ξέρεις ....... χαίρομαι για το "ψηλό" σου νοητικό ... αλλά πήρες την κατάλληλη απάντηση από τους άλλους αναγνώστες του blog!!!!

propagandagr είπε...

ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,στους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από το blog.
όσο για τον συνάνθρωπο αλέξανδρο,μπορεί να συνεχίσει να μαστουρώνει με τα νόμιμα ναρκωτικά του κράτους.

Παύλος Δημητριάδης είπε...

Δεν είπαμε πουθενά για κάπνισμα ρε συ Αλέξανδρε! Για άλλα πράγματα λέμε!

Ratings